Information

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till årets påskläger i Slussfors! Det kommer att bjudas på alltifrån skoterturer, skidåkning, fantastisk fjällutsikt och roliga snöaktiviteter till god mat, härlig gemenskap, upplyftande musik och andlig styrka!

Datum: Onsdag kväll 28/3 till måndag morgon 2/4
Plats: Slussfors
Talare: Jonathan Karlsson
Tema: Med Jesus i hjärtat
Boende: Blir som vanligt i skolans gympasal
Mat: God vegetarisk mat! 🙂
Maxgräns på 55 deltagare, så anmäl dig i tid för att säkra din plats! Först till kvarn gäller!
Sista anmälningsdag för ett billigare pris: 11/3
Facebook-evenemang för årets läger

Talare och tema

Årets talare är Jonathan Karlsson, en ung, inspirerande talare som brinner för att dela med sig av sin tro! Temat på mötena är ”Med Jesus i vardagen” och kommer bland annat att handla om relationer, hur man kan veta Guds vilja i sitt liv, rättfärdighet genom tro i praktiken och hur man kan motstå frestelser.

Jonathan, är bibelarbetare och evangelist i Malmö, där han bor med sin fru Huldah. Efter att ha gått på en bibelskola i USA (ARISE) har Jonathan varit bibelarbetare i över 10 år i både Sverige och Finland. För närvarande studerar han religion deltid via Andrews University, USA, medan han arbetar i Malmö Adventkyrka. På fritiden gillar Jonathan att utforska naturen och spela de flesta bollsporter!

Pris

Standardpris 1500 kr
+ 100 kr om man betalar efter 11/3
+ 200 kr om man betalar först när man kommer till lägret (Det är ok att betala på plats utan prisökning om man kommer från ett annat land och ser till att anmäla sig i tid)
– 400 kr i första-gången-rabatt*
– 300 kr om man har egen skoter
– 200 kr om man har eget boende
(Notera att man högst kan få 400 kronor i rabatt)

Barn 0-5 år gratis
Barn 6-12 år 300 kr för hela lägret.

Hyra slalomskidor och pjäxor 100 kr/dag, 200 kr för hela lägret.

Första-gången-rabatt

I år har vi även rabatt för de som kommer till lägret för första gången och även för dig som bjuder med en första-gången-deltagare. Ni får båda 400 kr rabatt.

Åldersgräns

Rekommenderad åldersgräns är 16 år då aktiviteterna är anpassade för något äldre ungdomar. Men alla är välkomna, dock så önskar vi att de som är under 16 år följer med någon som är över 18 år och som är villig att ta ett ansvar för sin yngre vän.

 

Anmälan

Anmäl dig här idag till årets läger för att säkra din plats! Priset höjs efter den 11:e mars.

Inbetalningen ska göras på bankgiro 629-6016 och märkas med ”Påsk” + ”två bokstäver ur ditt förnamn” + ”två bokstäver ur ditt efternamn”. Heter man till exempel Karl Johansson så skriver man i meddelandefältet ”PåskKaJo”.

Observera att anmälan blir giltig först när betalningen är gjord (Undantag för detta görs för personer från andra länder än Sverige – de kan betala med kort på plats)

 

Frågor

Har du frågor så är det bara att skicka ett meddelande till Påskläger Slussfors facebooksida eller att kontakta Elin Rocha – 0727374078 eller Natanael Dekkerhus – 072-2251107

 

Exempel-schema

För dig som är nyfiken att veta hur en traditionell påsklägervecka ser ut så finns här ett exempel. Detta är schemat från 2017 (årets schema är ännu inte klart):